Vaša cena | 18,70 € |
Vaša cena bez DPH | 15,58 € |
Dostupnosť | Skladom 1 ks |
Odosielame vo štvrtok |
Pokiaľ si radi pochutnáte na dokonalom šťavnatom steaku, podávanom so zlatistými hranolčekmi a domácou bearnskou omáčkou či s bielym pečivom, ktoré výborne saje šťavu, je táto kniha pre vás kulinárnym pokladom. Nájdete tu 25 slávnych receptov, napríklad na hovädzie Wellington alebo carpaccio podávané v bare Harry's. Iste vás zaujmú aj informácie o zvieratách, z ktorých mäso na steaky pochádza, ao búraní mäsa na bitúnkoch. Určite oceníte aj triky na kuchynskú úpravu mäsa – autor ich získal pri mnohých rozhovoroch s chovateľmi či mäsiarmi a renomovanými šéfkuchármi v slávnych reštauráciách v New Yorku, Paríži av Belgicku.
Autor: Marcus Polman
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov