* Stanovenie diagnózy* Identifikácia spúšťačov* Úprava stravy * Mnoho ľudí trpí po jedle rôznymi ťažkosťami: hnačkami, nadúvaním, nevoľnosťou, dýchacími problémami, kožnými problémami alebo nádchou.
Stanovenie diagnózy* Identifikácia spúšťačov* Úprava stravy * Mnoho ľudí trpí po jedle rôznymi ťažkosťami: hnačkami, nadúvaním, nevoľnosťou, dýchacími problémami, kožnými problémami alebo nádchou. Príčinou môže byť neznášanlivosť histamínu, látky obsiahnuté v niektorých potravinách. Druhé, aktualizované a doplnené vydanie úspešnej publikácie nemeckého autora zhŕňa jeho vlastné skúsenosti s histamínovou intoleranciou av podobe praktického radcu ukazuje, ako sa týmto zdravotným ťažkostiam vyhnúť. Čitatelia v knihe nájdu odpoveď na zásadné otázky: Ktoré potraviny sú vhodné? Čomu sa vyhýbať? Ako nájsť rovnako dobré alternatívy? Kniha obsahuje aj recepty, ktoré názorne ukazujú, ako chutne variť aj bez histamínu.
Parametre
Autor:
Thilo Schleip
OVERENIE VEKU 18+
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov
pre nákup alkoholických nápojov
pre nákup erotického tovaru
pre nákup zábavnej pyrotechniky kategórie F1 a F2
prípadne 21 rokov
pre nákup zábavnej pyrotechniky kategórie F3
Informácie o cookies na týchto stránkach
Náš eshop používa súbory cookie. Niektoré súbory cookie sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu. Ďalšie súbory cookie používame na analýzy. Tie môžete prípadne odmietnuť.