Vaša cena | 1,80 € |
Vaša cena bez DPH | 1,50 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 20.5. |
Knižka o obilie je prvá skutočne obilná kuchárka v českom prostredí. Obsahuje vyše štyridsať jednoduchých receptov z celého sveta, ktoré aj začínajúcim kuchárom ukážu, že z obilnín je možné ľahko a bez veľkých nákladov vytvoriť hodnotné a chutné jedlá, dezerty aj nápoje. Recepty sú formulované čo najstručnejšie a zároveň nechávajú priestor na zapojenie vlastnej fantázie. Čitateľ sa zároveň dozvie, ako si doma upiecť vlastný chlieb a ako pečivo správne skladovať, aby vydržalo dlho čerstvé. Súčasťou knihy je aj tabuľka nutričných hodnôt jednotlivých obilnín a úvodná kapitola, ktorá vysvetľuje význam obilia nielen pre vyvážené stravovanie a zdravý rozvoj človeka, ale aj pre ľudskú kultúru a hospodárstvo.
Autor: Anne Marie Freyer, Will Freyer
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov