Vaša cena | 15,20 € |
Vaša cena bez DPH | 12,67 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v piatok 31.5. |
Ak je úroda z našich sadov a záhrad viac než dobrá, premýšľame, ako zber čo najlepšie zužitkovať. Možnosti sú rôzne a niet divu, že človeka napadne - čo si takto vyrobiť dobrý destilát, aj keď len pre vlastnú potrebu? Pre všetkých, ktorí by chceli správne porozumieť páleniu ovocia, sprostredkováva táto kniha ucelene a zrozumiteľne základné znalosti o ovocných druhoch a prísadách, rovnako ako o nevyhnutnej fyzike, chémii a mikrobiológii. To umožňuje začiatočníkom jednoduchšie prvé kroky a skúseným destilatérom informácie o pozadí výroby a hodnotení kvalitných ovocných destilátov. Autori majú dlhoročné skúsenosti z praxe a výučby.
Autor: Klaus Hagmann
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov