Rozmnoženie nitrifikačných baktérií v novom jazierku, na začiatku jari, po výpade alebo odstávke je zásadný pre odbúranie škodlivého amoniaku, správny kolobeh biogénnych látok a prevenciu rastu rias.
Rozmnoženie nitrifikačných baktérií v novom jazierku, na začiatku jari, po výpade alebo odstávke je zásadný pre odbúranie škodlivého amoniaku, správny kolobeh biogénnych látok a prevenciu rastu rias.
Charakteristika: Sypká, biela až sivobiela vodorozpustná látka Zloženie: Vybrané druhy nitrifikačných baktérií, nosič
pôsobenie: Dodáva do vody v biologickom filtri vybrané druhy prospešných mikroorganizmov, ktoré oxidujú amoniakálnej formu dusíka na dusičnany, prospešné a potrebné pre vodné rastlinstvo. Zároveň tak predchádza otrave rýb amoniakom a nárastu niektorých druhov rias.
Návod na použitie: Vypnite filtráciu a UV lampu, aby ste zaistili pohodlnú kolonizáciu prostredia a zamedzili deaktiváciu mikroorganizmov. Použite vodu z jazera a v nádobe rozmiešajte časť obsahu v pomere k celkovému obsahu vody v jazeru. Nalejte do biofiltra (biomolitan, lávové kamene, japonské rohože, apod.), Ak teplota presahuje 10 stupňov. Filtráciu uveďte do prevádzky po 3 hodinách od aplikácie, UV lampu po dvoch dňoch. Bohato Prevzdušňujte vodu, nitrifikačnej baktérie potrebujú k správnej funkcii veľké množstvo kyslíka. Optimálne pH je 7-8,5.
skladovanie: Nádobu uchovávajte tesne uzavretú na suchom mieste mimo dosahu detí.
Prvá pomoc: Vyvarujte sa styku kože s prípravkom. Po manipulácii si umyte ruky. Pri vniknutí do očí ich dôkladne vypláchnite, pri ťažkostiach vyhľadajte lekára. Pri vdýchnutí môže liek vyvolať podráždenie dýchacích ciest, pri dlhšie trvajúcich ťažkostiach vyhľadajte lekára.
Objem jazierka: 20 - 60 m3
OVERENIE VEKU 18+
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov
pre nákup alkoholických nápojov
pre nákup erotického tovaru
pre nákup zábavnej pyrotechniky kategórie F1 a F2
prípadne 21 rokov
pre nákup zábavnej pyrotechniky kategórie F3
Informácie o cookies na týchto stránkach
Náš eshop používa súbory cookie. Niektoré súbory cookie sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu. Ďalšie súbory cookie používame na analýzy. Tie môžete prípadne odmietnuť.