Biodynamické pestovanie viniča zahŕňa nielen starostlivosť o vinič v súlade s prírodnými a kozmickými rytmami, ale je založené najmä na starostlivosti o pôdu, ktorá ker vyživuje. Ak je pôda zdravá, plná užitočných mikroorganizmov a organickej hmoty, nie je nutné používať chemické hnojivá. Cieľom biodynamického pestovateľa je eliminovať cudzorodé vstupy, ktoré ekosystém vinice zaťažujú, a posilňovať zdravotný stav viničových kríkov iba nevyhnutnými, v mieste vyrobenými bylinnými preparátmi, výluhy a zákvasy, ktoré udržujú pôdu živú a vitálnu. A vinár svojou prácou vo vínnej pivnici uzatvára proces, ktorému podliehajú aj všetky práce na vinici. Vyrába víno autentické, bez všetkých prídavných látok, odrážajúce staré technologické postupy a um našich predkov.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov