Košík je prázdny
Kategória tovaru

Česko-anglicko-nemecký sprievodca gastronómiou a reštauračnou prevádzkou


Publikácia prináša rozsiahlu ponuku slov, slovných spojení a fráz používaných v oblasti gastronómie, ako sú názvy potravín, jedál a nápojov, názvy v jedálnom lístku, výrazy používané pri príprave …
Predaj ukončený

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Publikácia prináša rozsiahlu ponuku slov, slovných spojení a fráz používaných v oblasti gastronómie, ako sú názvy potravín, jedál a nápojov, názvy v jedálnom lístku, výrazy používané pri príprave a úprave jedál, v receptoch, ale aj v terminológii prevádzkových a pomocných zariadení, pri obsluhe hosťa, stolovania a stravovania. Je určená študentom a učiteľom učňovských stredísk a odborných škôl so zameraním na spoločné stravovanie aj na oblasť cestovného ruchu, sprievodcom a všetkým, ktorí poskytujú gastronomické služby, ale tiež širšej verejnosti so záujmom o prehĺbenie znalostí z tohto atraktívneho odboru.