Vaša cena | 29,80 € |
Vaša cena bez DPH | 24,83 € |
Dostupnosť | Skladom 5 ks |
Odosielame v pondelok |
Prvýkrát v našej vydavateľskej praxi vychádza kniha Chvála českej kuchyne - tradície, jedlo, stolovanie, osobnosti, ktorá mapuje celú panorámu českej gastronómie. Je to dielo určené nielen širokej verejnosti, ale predovšetkým odborníkom.
V piatich kapitolách zachytáva tradičný český rok; princípy varenia; vývoj potravín; odborové kuchyne aj premeny štýlu varenia; obsluhy a stolovania. Sú tu kľúčové osobnosti českej kuchyne od Bavora Rodovského z Hustiran, MD Rettigovej, Anuše Kejřovej, Márie Sandtnerovej až po rybieho kráľa Henricha Vaňhu a súčasných nositeľov Michelinských hviezd.
Kapitoly obohacujú literárne ukážky z diel českých spisovateľov. Významnou súčasti knihy je obrazová a fotografická dokumentácia.
Autor: Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov