Košík je prázdny
Kategória tovaru

Cocina tradicional checa / Tradičná česká kuchyňa (španielsky)


Kniha plná receptov typických českých pokrmov, ktoré pôvodom siahajú hlboko do minulosti, ale stali sa tak obľúbenými, že sa pripravujú dodnes.
Vaša cena 15,80
Vaša cena bez DPH 13,17
 
Dostupnosť Skladom 3 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Kniha plná receptov typických českých pokrmov, ktoré pôvodom siahajú hlboko do minulosti, ale stali sa tak obľúbenými, že sa pripravujú dodnes. Pokrmy každodenné aj tie, ktoré sa pripravujú počas sviatkov, ako sú Veľká noc a Vianoce, či pri príležitosti svadobnej hostiny a ďalších rodinných osláv. Receptom je ponechaný pôvodný český názov a sú oživené kulinárskymi zaujímavosťami z českej histórie aj súčasnosti! Nie sú zabudnuté ani názory niektorých známych osôb, ktoré v minulosti navštívili Čechy – ako im chutila česká kuchyňa a ako sa pozerali na české gastronomické zvyklosti! Sírvase na utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracies a la seva popularitat s'han conservat fins el dia d'avui. Platos per a cada dia i per als días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especials per a banquetes de boda a otras fiestas familiares. Las receptas porten los nombres tradicionales checos, inclouen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No hem d'oblidar les opinions d'algunes personalitats famoses que van visitar Bohemia en el pasado – sobre la cuina checa i les costumbres gastronómicas checas. Viktor Faktor, autor del libro, es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una década de libros de cocina. Es escriptor, viatger a traductor de la literatúra história y filozófica. Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionajú humor y relajamiento. Este artista plastico checo es muy popular y Els visitants estrangers a la República Txeca poden veure les seves obres pràcticament "en cada esquina." la disenadora Blanka Poláčková. El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.