Cukromer s teplomerom na profesionálne meranie. Cukromer meria koncentráciu sacharózy s vodou v percentách hmotnostného zlomku (zvyškový cukor v kvase). Na meranie musí byť skúmavka naplnená analyzovaným muštom na 2/3 výšky (skúmavka nie je súčasťou). Meraná tekutina by nemala obsahovať pevné častice a plynové bubliny. Množstvo kvapaliny by malo byť také, aby plavák umiestnený v skúmavke voľne plával, nedotýkal sa dna a strán testovacieho skúmavky. Meranie obsahu cukru v pive sa vykonáva rovnakým spôsobom ako pri víne. Rozsah odporúčaných počiatočných koncentrácií cukru v mladine 8-10 Blg °. Fermentácia piva je považovaná za dokončenú, ak je hodnota v rozmedzí zelených (0 - 2 Blg °). Rozsah merania 0 až 35'Blg. Dĺžka cukromeru 22 cm. Na presné meranie sa odporúča teplota kvasu 20°C. Balené v ochrannom tubuse. Vyrobené v EÚ. EAN 0000059000518
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov