Vaša cena | 26,60 € |
Vaša cena bez DPH | 22,17 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo stredu |
Dietary science is on the move. Pre dekády, ľudia boli skoro zameraní na zníženie tepelných a calorií, ktoré sú teraz vedomé, že reálne rúrové makery sú potraviny, ktoré deregulate naše kvetné sugar levels. V písacom bote čisté a empathetické, biochemist Jessie Inchauspe explains, ktoré sú kvetné cukry spikes as bad for us a ako sa teší flatten those spikes to transform our health. By analyzovať dekády výskumu a uskutočnenia tých skutočných experimentov na herself wearing a continuous glukózy monitor, she has distilled 10 jednoduchých a prekvapivé hacks ktoré môžu byť easily incorporated do everyday life. By koniec tejto knihy, budete be aware of how food impacts your biológov. You'll know which breakfast choices môže byť causing your cravings, v ktorých order you should jesť jedlo na vašom plate, čo nie je do on na prázdny žalúdok, ktoré jedlo vedú k náladu swings, a ako sa skončí. You'll evolve the way you eat, berie do úvahy vaše zdravie, a váš život bude flourish. show less
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov