Vaša cena | 8,40 € |
Vaša cena bez DPH | 7,00 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 30.12. |
Prvá mliečna obilná kaša PRAEBIOTIK® s extraktom z Bourbonskej vanilky je ideálnym jedlom v období prikrmovania a na spoznávanie nových chutí vášho dieťaťa. Je vhodná pre dojčatá od ukončeného 4. mesiaca ako doplnok na dojčenie či k počiatočnému mlieku. Má veľmi jemnú štruktúru a lahodnú prirodzenú chuť. Kašu pripravíte veľmi jednoducho – zmiešaním s prevarenou vodou určenou pre dojčatá.
Vlastnosti:
Zloženie:
MLIEČNA srvátka, ryžová krupica 30 %, sušené odtučnené MLIEKO 13 %, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový), kukuričná múka, galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (z MLIEKA), uhličitan vápenatý , fosforečnan železnatý, DL-alfa-tokoferyl acetát (vitamín E), tiamín hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D). Vzťahuje sa k sušenému stavu potraviny. Bez lepku.
ALERGÉNY SÚ ZVÝRAZNENÉ VEĽKÝM PÍSMOM
Výživové údaje na porciu 155 g:
Vitamíny a minerály: vápnik 154 mg (39 %), železo 1,5 mg (25 %), jód 12,3 mcg (18 %), vitamín A 131 mcg (33 %), vitamín D 2,5 mcg (25 %) ), vitamín E 1,7 mg, vitamín C 16 mg (64 %), vitamín B1 0,24 mg (48 %).
Ďalšie výživové údaje: Kyselina alfa-linolénová 0,11 g, galaktooligosacharidy 0,6 g.
referenčná hodnota príjmu obsah soli je daný obsahom sodíka v surovinách
Dávkovanie a spôsob použitia: Na prípravu prevarte vždy čerstvo pitnú vodu určenú pre dojčatá a nechajte vychladnúť na teplotu cca 50 °C. Odporúčané množstvo výrobku (podľa Dávkovania) nasypte do hlbokého taniera. Odmerajte odporúčané množstvo prevarenej vody (podľa Dávkovania) a prilejte do výrobku a zamiešajte. Nechajte odstáť, kým kaša nezíska požadovanú konzistenciu. Preskúšajte teplotu.
Dávkovanie: Každé dieťa je iné, a tak môže byť aj počet denných porcií kaše iný. Uvedená tabuľka Vám pomôže správne pripraviť rôzne množstvá kaše.
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
Krajina pôvodu: Chorvátsko
Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika