Vaša cena | 3,30 € |
Vaša cena bez DPH | 2,75 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok |
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Využíva sa predovšetkým na prípravu sladkých, nepečených dezertov. Je vynikajúcou surovinou na pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet. Alebo vhodná na zahusťovanie omáčok slaných alebo sladkých jedál. Ryžová múka zvyšuje objem a spojivosť (bezlepkových) zmesí. Pri pečení sa obvykle tiež mieša s inými druhmi múky (pohánková, kukuričná a ďalšie). Cesto z ryžovej múky je pevné, v mnohých ohľadoch podobné cestu z pšeničnej múky, hoci nie tak pružné. Ide o ľahko stráviteľnú potravinu, ktorá vyvoláva pocit nasýtenia. Neobsahuje lepok a je tak vhodná pre pacientov s celiakiou a pre bezlepkovú diétu.
bez lepku vegán bez pridaného cukru ideálny na pečenie organický produkt Krajina pôvodu: ČR Tabuľka nutričných hodnôt:
100 g
Energetická hodnota 1 549 kJ / 370 kcal
Tuky 1,4 g
Sacharidy 81,1 g
Bielkoviny 6 g
Vláknina 0,1 g
Soľ < 0,10 g Zloženie: 100% mlieta lúpaná ryža. Upozornenie:Nevystavujte slnečnému žiareniu. Skladujte do teploty 25 ° C a relatívnej vlhkosti 70%. Po otvorení spotrebujte do 14 dní. Minimálna trvanlivosť do: viď. spodná časť obalu. Alergény sú zvýraznené tučným písmom.