Vaša cena | 65,70 € |
Vaša cena bez DPH | 54,75 € |
Dostupnosť | Skladom 1 ks |
Odosielame v pondelok |
Kuchynský vykosťovací nôž Boning značky Dellinger patrí do rady Carbon Fragment . Kvalitné spracovanie oceľovej čepele a karbónovej rukoväte vytvára moderný nôž na vykosťovanie . Schopnosti japonského noža oceníte pri odrezávaní mäsa od kostí, oddeľovaní šliach, tučných častí alebo chrupaviek. Zúžená čepeľ si poradí aj s vykosťovaním v okolí kĺbov. Nôž meria 290 mm. Odporúčame nôž aj ako darček k narodeninám alebo Vianociam pre vašich blízkych.
Zaobstarajte si skutočnú kvalitu. Čo tak čepeľ tvorenú 110 vrstvami dvoch tvrdých nerezových a prekovaných ocelí ? Čepeľ týchto nožov prechádza kalením vo veľmi presných vákuových peciach a následne je ochladená dusíkom. Následne sa každý nôž ručne brúsi pod uhlom 12-15 ° a pri tvrdosti okolo 60 HRC. Vďaka tomuto spracovaniu dosahuje nôž extrémnu ostrosť a hodí sa najmä do vonkajších kuchýň.
Vykosťovací nôž Boning patrí do radu Carbon Fragment . Rad je pomenovaný podľa materiálu, ktorý sa používa na výrobu rukoväte tohto noža. Hovoríme o karbóne. Vďaka použitiu tohto materiálu je rukoväť nožov z tohto radu veľmi kvalitná, odolná a zároveň naozaj ľahká. O pevné spojenie damaškovej ocele a rukoväte sa postará dvojité nitovanie .