Svojrázny vidiecky chlieb, šťavnatý zemiakový chlieb, jemná krehká bageta, chrumkavá kôrka chleba s cmarom – zbiehajú sa vám sliny v ústach? Potom si silne aromatické chleby a žemle celkom jednoducho upečte sami. V tejto knihe nájdete nielen viac ako 40 vyvážených receptov, vhodných na každodenné použitie, ale aj základy výroby od miesenia cesta až k hotovému chlebu, a rad tipov. Do toho! • Budete zasvätení do tajomstva tradičného umenia pečenia chleba s dlhým vedením cesta a veľmi malým množstvom kvasníc • Podrobné recepty sú orientované na prax a ľahko uskutočniteľné • Začínajte pomaly od jednoduchého k náročnému – pre každého je tu niečo Nechajte sa inšpirovať a urobte zo svojej kuchyne pekáreň dobrého chleba.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov