Vaša cena | 14,70 € |
Vaša cena bez DPH | 12,25 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v pondelok 30.12. |
Podpora zažívania pre osoby citlivé na laktózu. Laktáza je tráviaci enzým (beta-galaktosidáza), podieľajúci sa na trávení mlieka a obsahu laktózy v mliečnych produktoch na neškodné jednoduché cukry, glukózu a galaktózu. Osoby, u ktorých sa tento enzým v organizme neprodukuje, nedokážu laktózu plne využiť, čo môže mať nepríjemné príznaky. Enzým laktáza napravuje trávenie laktózy u osôb, ktoré majú problémy s trávením laktózy. * LACTASE ENZYME je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí by radi využili pozitívne účinky srvátkovej bielkoviny, kazeínu, kazeinátu alebo iných bielkovín, avšak sú citliví na laktózu. V priemere je na trávenie 10-13 gramov laktózy potrebných 2500 FCC jednotiek. Pre osoby s veľmi vysokou citlivosťou na laktózu so 100% potrebou podpory trávenia sa odporúča ku každému jedlu prijať 10 000 FCC jednotiek. 2 kasple LACTASE ENZYME toto množstvo enzýmu zaisťuje!
užite 1 kapsulu ku každému jedlu s obsahom laktózy, vrátane srvátky, kazeínu, ako aj nápojov s obsahom kazeínu 1 kapsula všeobecne postačí na strávenie 20-26 g laktózy toto množstvo laktózy zodpovedá cca 400 ml mlieka zapite pohárom vody tolerancia laktózy odporúča požiadať o radu odborníka o úlohu laktázy vo výžive Tabuľka nutričných hodnôt:
1 cps
Enzým laktáza 50 mg (5000 FCC* jednotiek) Zloženie: Plnidlo (celulózový gél), obal kapsuly [želatína, leštiaca látka (šelak), farbivo (oxidy a hydroxidy železa), regulátory kyslosti (hydroxid amónny, hydroxid draselný)], prípravok laktáza 15% [ß-galaktozidáza 44% (z Aspergillus oryzae), soľ]. Vyrobené v závode, ktorý spracováva mlieko, vajcia, lepok, sóju, arašidy, orechy, zeler, ryby, kôrovce, mäkkýše, potraviny obsahujúce oxid siričitý. Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Produkt nie je náhradou vyváženej, rôznorodej stravy a zdravého životného štýlu! Skladujte mimo dosahu detí! Intolerancia laktózy môže byť u každého jedinca iná, preto je vhodné vyžiadať si vo veci bezlaktózového stravovania sa radu odborníka.