Košík je prázdny
Kategória tovaru

SENCOR SPR 5520SS pomalý hrniec


POMALÝ HRNIECJednoduché ovládanie pomocou displeja a otočného voličaObjem nádoby 5,5 l – vhodný pre celú rodinuNepriľnavý hliníkový vnútorný hrniec pre multifunkčné použitieElegantný nerezový dizajn vhodný …
Vaša cena 85,10
Vaša cena bez DPH 69,19
 
Dostupnosť Skladom 1 ks
Odosielame vo stredu

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

POMALÝ HRNIEC
Jednoduché ovládanie pomocou displeja a otočného voliča
Objem nádoby 5,5 l – vhodný pre celú rodinu
Nepriľnavý hliníkový vnútorný hrniec na multifunkčné použitie
Elegantný nerezový design vhodný pre každú kuchyňu
Pokrievka vyrobená z tvrdeného skla zaručuje dlhú životnosť

5 PREDNASTAVENÝCH FUNKCIÍ VARENIE:
Veľmi pomalé varenie
Pomalé varenie
Biela ryža
Varenie v pare
Sauté
Funkcia Keep Warm udržuje automaticky ideálnu teplotu vášho pokrmu po ukončení procesu varenia
Vynikajúci na varenie polievky, guláša, džemu, jahňacieho mäsa, hovädzieho mäsa, zeleniny, vajec atď.
Pomalé varenie
je novým spôsobom varenia, ktoré uchováva všetky príchute
nevyžaduje použitie oleja
šetrí čas a peniaze
umožňuje vykonávať varenie v pare, pečenie, vyprážanie a prípravu skvelých gulášov
umožňuje vám pripraviť vynikajúce pokrmy dokonca aj z lacnejších odrezkov mäsa
zabraňuje akémukoľvek spáleniu, pretože nevyžaduje vysoké teploty varenia, pri akých dochádza k spáleniu pokrmu
znižuje spotrebu vody vďaka príprave pokrmu v jednej nádobe

7 DÔVODOV NA VARENIE V POMALOM HRNCI

  1. Jednoduchosť - jednoducho vložte všetky ingrediencie do hrnca a nechajte ho vykonať všetku prácu.
  2. Úspora vody a energie – vďaka špeciálnej konštrukcii hrnca z hliníkovej zliatiny dochádza k účinnejšiemu prenosu tepla ako u tradičných keramických hrncov, čo znamená úsporu energie
  3. Úspora času – akonáhle vložíte všetky ingrediencie do hrnca, môžete ho nechať, aby varil sám
  4. Výrazné chute a žiadne straty vitamínov – vďaka pomalému vareniu pri nízkych teplotách zachováte v porovnaní s tradičným varením príchute aj vitamíny
  5. Šťavnaté mäso – pri pomalom varení zostáva šťava vo vnútri mäsa
  6. Možnosť varenia tuhého mäsa – tradičné tuhé mäsa sú po pomalom varení vynikajúce
  7. Príprava pokrmov bez tuku – vďaka nízkym teplotám nemusíte používať olej, a preto pripravujete ľahšie pokrmy, ktoré sú dokonca chutnejšie

Príslušenstvo: špachtľa na ryžu, odmerka