Košík je prázdny
Kategória tovaru

Slovak Virus Lactose Killer 60 cps


LACTOSE KILLER - podpora trávenia mliečnych produktov.
Vaša cena 10,80
Vaša cena bez DPH 9,00
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Lactose Killer ponúka synergickú kombináciu enzýmov, ktoré sú ideálne pre ľudí, ktorí majú problémy s trávením laktózy. Obsahuje prírodné enzýmy laktázu (Tolerase® L) a lipázu, ktoré pomáhajú rozkladať laktózu a tuk v mlieku, aby sa znížila alebo úplne eliminovala nevoľnosť, nadúvanie a hnačka spôsobené nestrávenou laktózou. Použitie tohto doplnku stravy môže pomôcť tým, ktorí sa cítia nepohodlne po konzumácii mliečnych výrobkov, aby sa znovu mohli cítiť pohodlne pri konzumácii svojich obľúbených potravín bez nepríjemných vedľajších účinkov. Prírodné enzýmy sú šetrné k tráviacemu systému a môžu byť ľahko začlenené do vašej každodennej stravy. Tento doplnok stravy je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú prirodzenú alternatívu k liekom na trávenie. Je ľahko použiteľný a môže byť konzumovaný pred jedlom, aby pomohol pri trávení laktózy a tukov v mlieku. Prečo môže byť Lactose Killer vhodný produkt práve pre vás? Intolerancia na laktózu Intolerancia na laktózu je stav, pri ktorom telo nemôže tráviť laktózu, čo je cukor prítomný v mlieku a mliečnych výrobkoch. Laktóza sa trávi pomocou enzýmu zvaného laktáza, ktorý sa vyskytuje v tenkom čreve. Pokiaľ telo nedokáže produkovať dostatok laktázy, laktóza prejde do hrubého čreva, kde sa stretne s baktériami, čo môže viesť k nepríjemným tráviacim problémom. Symptómy intolerancie Symptómy intolerancie na laktózu sa môžu líšiť v závislosti od závažnosti stavu a množstva konzumovanej laktózy. Medzi najčastejšie symptómy patrí nadúvanie, hnačka, bolesť brucha a kŕče. Tieto príznaky sa zvyčajne objavujú niekoľko hodín po konzumácii potravín obsahujúcich laktózu. Intolerancia na laktózu nie je neobvyklý stav a môže sa vyskytnúť u ľudí všetkých vekových kategórií. Laktáza Laktáza je enzým, ktorý rozkladá laktózu na dva jednoduchšie cukry - glukózu a galaktózu. Laktóza je veľký cukor zložený z dvoch menších cukrov – glukózy a galaktózy – prepojených glykozidickou väzbou. Tento prepojený cukor je pre tráviace enzýmy čreva príliš veľký na to, aby ho mohli ľahko rozložiť. Preto je potrebný enzým laktázy, ktorý je schopný rozpojiť glykozidickú väzbu medzi glukózou a galaktózou. Lipáza Lipáza je enzým, ktorý pomáha rozkladať tuky v potrave. Tento enzým sa vyskytuje v pankrease a tiež v tenkom čreve a pomáha rozkladať tuky na malé kvapôčky, ktoré môžu byť ľahko vstrebávané črevným epitelom. Lipáza tiež pomáha uvoľňovať mastné kyseliny, ktoré sú potrebné pre mnoho dôležitých funkcií v tele. Ide o úplne perfektný prídavok k laktáze pre maximálny účinok. Tolerase® L Tolerase® L je značková laktáza vyvinutá spoločnosťou DSM. Ide o geneticky modifikovanú verziu laktázy, ktorá je získavaná z kvasiniek, a je schopná rozkladať laktózu pri pH rozmedzí 4-7, čo zodpovedá podmienkam v žalúdku a tenkom čreve. Tento enzým sa používa ako doplnok stravy na podporu trávenia laktózy u osôb s intoleranciou na laktózu. Tolerase® L bola testovaná v rade klinických štúdií, ktoré potvrdili jej účinnosť pri znižovaní symptómov intolerancie na laktózu u ľudí. Tolerase® L rýchlo rozpúšťa v potravinách a je odolná voči teplotným zmenám. Ide o úplne špičkový enzým, ktorý je používaný celosvetovo. Tolerase® L je ochranná známka spoločnosti DSM. Odporúčané dávkovanie:

užite 1 kapsulu pred jedlom obsahujúcim laktózu a dostatočne zapite vodou neprekračujte 1 kapsulu denne obsah jedného balenia: 60 kapsúl počet dávok v balení: 60 hmotnosť obsahu: 37,8 g Tabuľka nutričných hodnôt:

1 cps

Lipáza 150 mg

Tolerase® L 50 mg (5000 FCC) Zloženie: Vegánska kapsula (hydroxypropylmetylcelulóza), ryžový škrob, lipáza, Tolerase® L (enzým laktáza). Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok vyrobený v závode spracovávajúcom mlieko, vajíčka, sójové bôby, kôrovce, rybí olej, orechy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Po otvorení spotrebujte do 60 dní. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.