Košík je prázdny
Kategória tovaru

Súprava riadu nerez 12 ks Gourmet Line BL-1410


Bohato vybavená sada nerezového riadu od značky Blaumann.
Vaša cena 99,80
Vaša cena bez DPH 83,17
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame v utorok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Bohato vybavená sada nerezového riadu od značky Blaumann. Vďaka pevnej konštrukcii sa všetky hrnce aj panvice radu Gourmet Line môžu pochváliť vynikajúcou tepelnou vodivosťou aj rýchlym ohrevom v rúre - pre vždy dokonalé výsledky pri varení aj pečení. V rúrach zvládne riad teploty až do 220 °C. Hrnce aj panvice z radu Gourmet je možné použiť na všetky druhy sporákov a je možné ich ľubovoľne kombinovať aj s jednotlivými hrncami z ponuky Gourmet Line.

- materiál: nerezová oceľ

- 5-vrstvové dno zaistí veľmi rýchly ohrev
- nitované rukoväte pre bezpečné používanie
, neuvoľňujú sa a nie je nutné ich doťahovať
- vhodné na všetky typy sporákov aj na indukciu
- vysoká odolnosť pri pečení v rúre až 220 ° C, s pokrievkami do 180 ° C
- vhodné tiež do umývačky riadu
- odmerná stupnica v každom hrnci aj panvici
- nerezové postranné rukoväte aj úchyty pri pokrievkach
- sada 12 ks obsahuje:
- 4 kastróly s pokrievkou:
- 24 x 14,5 cm, 6 l
- 20 x 12,5 cm, 3,8 l
- 18 x 11,5 cm, 2,6 l
- 16 x 10,5 cm, 1,8 l
- rajnica s pokrievkou 16 x 10,5 cm, 2,1 l
- panvica s pokrievkou 24 x 7,5 cm, 3,2 l

Súprava riadu nerez 12 ks Gourmet Line

Hľadáte vhodnú sadu riadu do vašej kuchyne? Sadou získate všetky potrebné nádoby na varenie , či už budete variť pre seba alebo pre viac osôb. Veľkou výhodou je, že môžete objednať naraz viac riadu od overeného výrobcu BLAUMANN. Sadu riadu zjednocuje jednotný dizajn , navyše nerezová farba celej sady je univerzálna a vynímať sa bude v každej kuchyni.

Sada riadu nerez 12 ks Gourmet Line dodá vášmu vareniu nový rozmer

Budete môcť variť rôzne jedlá súčasne a tým ušetríte čas a efektívne budete využívať aj kuchynskú plochu. Budete mať na jednom mieste riad vhodný na varenie rôznych druhov pokrmov – dusenie mäsa, varenie polievok, ryže, cestovín alebo na prípravu omáčok.