Vaša cena | 13,80 € |
Vaša cena bez DPH | 11,50 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame vo stredu |
Učebnica pre výučbu na stredných odborných školách je určená študentom so špecifickými potrebami, konkrétne pre študentov s ľahkým mentálnym postihnutím. Zahŕňa učivo všetkých troch ročníkov odboru. Cieľom učebnice je poskytnúť študentom teoretické vedomosti potrebné na úpravu surovín a na výrobu pokrmov z týchto surovín podľa najnovších poznatkov o výžive a potravinách ao spôsoboch spracovania potravín po stránke technologickej, ekonomickej a technickej. Zahŕňa tieto témy: predbežná príprava potravín, základné tepelné prípravy pokrmov, polievky, prílohy a doplnky k hlavným pokrmom, bezmäsité pokrmy, omáčky, príprava rôznych druhov mäsa, studená kuchyňa, múčniky, zmrzliny, šaláty, nápoje, diétne stravovanie, cudzie kuchyne, polotovar . Učebnicu ilustrovala Renáta Pilzová.
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov