Košík je prázdny
Kategória tovaru

Technológia kuchárskych prác Septima pre odborné učilište


Učebnica pre výučbu na stredných odborných školách je určená študentom so špecifickými potrebami, konkrétne pre študentov s ľahkým mentálnym postihnutím.
Vaša cena 13,80
Vaša cena bez DPH 11,50
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo stredu

Podrobný popis

Učebnica pre výučbu na stredných odborných školách je určená študentom so špecifickými potrebami, konkrétne pre študentov s ľahkým mentálnym postihnutím. Zahŕňa učivo všetkých troch ročníkov odboru. Cieľom učebnice je poskytnúť študentom teoretické vedomosti potrebné na úpravu surovín a na výrobu pokrmov z týchto surovín podľa najnovších poznatkov o výžive a potravinách ao spôsoboch spracovania potravín po stránke technologickej, ekonomickej a technickej. Zahŕňa tieto témy: predbežná príprava potravín, základné tepelné prípravy pokrmov, polievky, prílohy a doplnky k hlavným pokrmom, bezmäsité pokrmy, omáčky, príprava rôznych druhov mäsa, studená kuchyňa, múčniky, zmrzliny, šaláty, nápoje, diétne stravovanie, cudzie kuchyne, polotovar . Učebnicu ilustrovala Renáta Pilzová.