Vaša cena | 24,40 € |
Vaša cena bez DPH | 19,84 € |
Dostupnosť | Skladom 1 ks |
Odosielame vo stredu |
Dóza G21 na vákuovanie potravín má veľa predností. Zachová suroviny dlhšie svieže a čerstvé, predĺži ich trvanlivosť bez toho, aby stratili svoju konzistenciu, chuť alebo vôňu. Vákuovaciu dózu využijete aj pri marinovaní, ktoré bude vďaka vákuu intenzívnejšie a účinnejšie.
Vákuovacia dóza G21 na marinovanie a predĺženie trvanlivosti potravín má praktický štvorcový tvar, takže je dobre skladovateľná. Vyrobili sme ju zo zdravotne nezávadného BPA Free plastu s vysokou odolnosťou a stálosťou . Dôležité je aj veko s otvorom na vákuovanie , ktoré skvele tesní a zabráni tak prístupu vzduchu k zavákuovaným surovinám.
Vďaka vákuu pôsobí na naložené mäso podtlak, uvoľňujúci póry . Tak sa marináda dostane hlbšie pod povrch a mäso či iné marinované suroviny získajú lepšiu a výraznejšiu chuť i arómu . Vo vákuu sa navyše doba, potrebná na marinovanie, výrazne skracuje. Mäso, marinované vo vákuu, je chutnejšie, šťavnatejšie a krehkejšie. Pokiaľ na vákuovanie používate vákuovačku G21 Nefrit so špeciálnou funkciou marinovania (opakovanou zmenou tlaku umožňuje ešte lepšie pôsobenie marinovacej zmesi), spoznáte a oceníte výrazný rozdiel už pri prvom ochutnaní.
Výhodou vákuovacích nádob G21 1,4 l je jednoduché použitie a jednoduchá manipulácia. Vložte surovinu do nádoby, uzavrite vekom a pomocou vákuovačky, pripojenej k vákuovaciemu otvoru vo veku, odsajte vzduch. Po uzavretí otvoru vložte nádobu so zavákuovaným ovocím, zeleninou alebo inými potravinami do chladničky. Pri marinovaní mäsa alebo zeleniny vo vákuu vloženej suroviny pred zavákuovaním dôkladne potrite marinádou alebo ich v nej namočte/obaľte. Ďalší postup zostáva rovnaký.