Košík je prázdny
Kategória tovaru

Jar - Svieže jedlá zo sezónnych surovín (Edice Apetit)


Časopis Apetit uvádza ďalší rad kuchárok - edíciu Sezónne recepty, ktorými reaguje na boom farmárskych trhov a reflektuje trend varenia z lokálnych a miestnych surovín.
Vaša cena 16,10
Vaša cena bez DPH 13,42
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame vo štvrtok

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Časopis Apetit uvádza ďalší rad kuchárok - edíciu Sezónne recepty, ktorými reaguje na boom farmárskych trhov a reflektuje trend varenia z lokálnych a miestnych surovín. V prvej zo štyroch plánovaných kuchárok - JAR - nájdete recepty na každý deň v mesiacoch marci, apríli a máji. V hlavnej úlohe bude žiariť sezónna zelenina, ako je baby špenát, špargľa, chrumkavé šaláty, plané rastliny… Nebudú chýbať ani pokrmy s jahňacím mäsom, rybami či vajcami, alebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchárka má 160 strán a obsahuje viac ako 100 receptov - testovaných v redakčnej kuchyni časopisu Apetit a vyladených k dokonalosti. Okrem receptov v knihe nájdete tipy na pestovanie zeleniny a ovocia, pranostiky, pokrmy vzťahujúce sa na najrôznejšie sviatky a iné významné dni (napr. špenátovú polievku na Zelený štvrtok, žihľavovú plnku na Veľkú noc atď.), prehľady sezónnych surovín, tipy na nákupy na trhu atď. Podľa autorky kuchárok edície Sezónne recepty Stáni Moravcovej ml. pôjde o "moderný ľudový kalendár so super receptami". Variť podľa sezóny az lokálnych surovín už vedeli naše babičky, dnes to tak robia šéfkuchári v najlepších reštauráciách. Vďaka našim receptom s tým môžete začať aj vy. Tak hurá na trh a potom rýchlo do kuchyne!