Košík je prázdny
Kategória tovaru

Les meilleures recettes de la cuisine imperial - Harald Salfellner


Na celej zemeguli sa dnes varí a pečú špeciality, ktoré majú svoj pôvod v krajinách rakúskej monarchie.
Vaša cena 11,10
Vaša cena bez DPH 9,25
 
Dostupnosť Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 5.11.

Výpredaj tovarov tejto kategórie - zľavy až 80%


Podrobný popis

Na celej zemeguli sa dnes varí a pečú špeciality, ktoré majú svoj pôvod v krajinách rakúskej monarchie. Veľká porcia vynaliezavosti, okorenená niekoľkými poriadnymi štipkami českého a maďarského kuchárskeho umenia, dala vzniknúť sladkým i slaným jedlám, pokrmom vybraných chutí i ľudovým a výdatným krmivám, ktoré sa varili už v dvornej kuchyni cisárovnej Sisi a cisára Františka. Na vyskúšanie tu láka celý rad slávnych receptov - a škála siaha od známej viedenskej hovädzej špičky až k obľúbenému trhanciu, na ktorom si tak rád pochutnával sám cisár pán. Francúzska verzia publikácie.


Parametre

Autor: Harald Salfellner