Košík je prázdny
Kategória tovaru

Semo Paprika zeleninová pálivá - Ilike jablíčková 0,4g / SHU 2 000 /


Typicky maďarská mierne pálivá, hrubostenná jablíčková paprika. Plody sú ploche guľovité, v technickej zrelosti svetlo zelenej až žltej, v botanickej zrelosti červenej s priemernou hmotnosťou 90-100 g. Vysoko úrodná paprika s výbornou chuťou, určená na konzervárenské spracovanie celých plodov. Odroda pre maďarskú národnú špecialitu - plody plnené kapustou a konzervované vo sladkokyslom náleve, SHU 2000.
Vaša cena 1,60
Vaša cena bez DPH 1,33
 
Dostupnosť Skladom > 5 ks
Odosielame zajtra

Podrobný popis

Capsicum annuum L. (partim) / Paprika ročná


Popis:
Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Pre poľné pestovanie vysievame v krytých priestoroch v prvej polovici marca. Pre dobré vzchádzanie je treba zaistiť minimálnej teploty 20 - 22 ° C aj v nočných hodinách. Na stanovište vysádzame po 15. máji.


HTS: 6,9 g

V 1 g: 145 semien
Výsev: január - marec

Úroda: júl - október


odroda:

Typicky maďarská mierne pálivá, hrubostenná jablíčková paprika. Plody sú ploche guľovité, v technickej zrelosti svetlo zelenej až žltej, v botanickej zrelosti červenej s priemernou hmotnosťou 90-100 g. Vysoko úrodná paprika s výbornou chuťou, určená na konzervárenské spracovanie celých plodov. Odroda pre maďarskú národnú špecialitu - plody plnené kapustou a konzervované vo sladkokyslom náleve, SHU 2000.



Paprika zeleninová - pálivá: ALMAPAPRIKA (Capsicum annuum L./Paprika ročná)

Popis:
Typicky maďarská mierne pálivá, hrubostenná jablíčková paprika. Plody sú ploche guľovité v technickej zrelosti svetlo zelenej až krémovo žlté, v botanickej zrelosti červenej s priemernou hmotnosťou 90-100 g. Vysoko úrodná paprika s výbornou chuťou, určená na konzervárenské spracovanie celých plodov. Odroda pre maďarskú národnú špecialitu - plody plnené kapustou a konzervované v sladkokyslom náleve.

Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Pre poľné pestovanie vysievame v krytých priestoroch v prvej polovici marca. Pre dobré vzchádzanie je treba zaistiť minimálnej teploty 20 - 22 ° C aj v nočných hodinách. Na stanovište vysádzame po 15.5.

hnojenie:
  • N 120 kg N / ha
  • P 100 kg P2O5 / ha
  • K 140 kg K 2O / ha
  • maštaľný hnoj 60 - 80 t / ha


Parametre

Druh: Paprika zeleninová - pálivá

Odrůda: ALMAPAPRIKA

Typ: Zelenina