Vaša cena | 24,70 € |
Vaša cena bez DPH | 20,58 € |
Dostupnosť | Skladom > 5 ks |
Odosielame v utorok 5.11. |
V minulosti bola zver na každom stole patriacom šľachte a dnes sa stáva obľúbeným mäsom pre všetky vrstvy obyvateľstva. Mnohí majú strach mäso upravovať, a preto vychádza táto kuchárka s podrobnými návodmi. Každý si pod pojmom zverina predstavuje náročné recepty. Omyl.
V kuchárke nájdete predjedlá, polievky a tiež jednoduché hlavné jedlá. Čo si dať z diviny burger, tortillu, pizzu alebo špíz? Alebo skúsiť trošku náročnejší recept zo srny a húb podľa starého receptu krkonošskej šľachty? Skúste aj recepty z iných krajín, napríklad z Nemecka, Mongolska alebo Španielska. V knihe nájdete aj informácie o love, a to nielen v Krkonošiach. Súčasťou je malý poľovný slovníček a rozprávanie autorky, ako kniha vznikala.
Autor: Danka Šárková
Pre vstup na túto webovú stránku prosím potvrďte, že spĺňate vekovú hranicu 18 rokov